1 BRYGADA ROWERÓW PODWODNYCH
Gość
Nick w grze: sennarx12
czołgi:m4a3e8,is-3 do kupna m6 i hellcat
częstotliwość: możliwość od 1 do 3-4h dziennie
znajomi:brak
coś o sobie: mam na imię Wiktor jak powyżej podano mam 16 lat.Interesuje się grami pokroju world of tank lub serii Battlefield
Niestety nie mam za dużo do napisania o sobie. Niestety popełniłem błąd i i zarejestrowałem się pod nikiem innym niż korzystam w grze.
Zgóry przeraszam.
co mnie skloniło: zobaczyem na formu world of tanks,że posiadacie otwartą rekrutacje, więc postanowiłem się do was zgłosić.
Uważam,że gra w zespole owiele więcej daje niż gra w pojedynke.Nie jestem pro graczem ale swoje o tej grze wiem.
zapoznałem się z regulaminem klanu
Dziekuje za rozpatrzenie mojego podania.
Nick na forum zmienimy, to nie problem. Sharik co powiesz? Ja jestem za, dopływ świeżej krwi nam nie powinien zaszkodzić Mieliśmy już młodszych niż wymagane w klanie i nie było problemów więc oko przymknąć możemy.
Gość
Bardzo dzękuje za taki pozytywny odzew. Czy mógłbym dowiedzieć się jak się z wami skontaktować głosowo?'
Głosowo skontaktujesz się z nami na Mumble - przypomniało mi się jak w "Rejsie" dziadek zaprezentował odgłos jaki wydaje koń za pomocą nóżek odzianych w skarpetki z kiosku, typu pa ta taj, zamiast zapodać odgłos paszczowy i ha ha...
Adres: 178.217.186.86
Port: 64771
Jak będziesz miał jakieś problemy, pisz do kogoś z nas najlepiej w grze, bo tu mało siedzimy.