Ogłoszenie

Uwaga, uwaga. Uprzejmie donoszę, że nasz klan ma własny kanał filmowy na Youtube Zainteresowani publikacją na tym kanale własnych, epickich bitew proszeni są o wrzucanie replayów do stosownego działu w "Nauka jazdy".

#1 2013-01-31 11:01:25

Diensdale

Gość

(za)podanie

Jak wiadomo Doug Diensdale miał hobby, którym było przygważdżanie ludzi do różnych rzeczy, ale też miał pewną fobię. Mianowicie obawiał się wielkiego jeża, którego nazywał Podkręconym Ziutkiem. Podkręcony Ziutek bywał w różnych miejscach, ale najczęściej w hangarze na lotnisku w Luton. Niestety podczas mojej ostatniej podróży do Lądku (bo nie ma takiego miasta jak Londyn) lądowałem na jego tańszym odpowiedniku, a raz jak lądowałem na Luton Ziutek akurat dokonywał zemsty na przydrożnej dętce w hrabstwie Herefordshire.

Co mam:

VK 3001 P, CK 3601 H, Tigera(nie umiem nim grać, ale się nauczę), Cromwell, Churchill VII (Zbieram na Black Prince mam go odblokowanego), M4, Easy 8, Wolverine, T34-85, KW-1, T-150, KW-1s, Su8 i Chi Ha (które mnie drzaźni na maksa), a zapomniałem o premium prezencie świątecznym T1E6.

Garaż mam szeroki. Vk3001 planuję zamienić na Tigera P, M4 po zbadaniu Jumbo raczej sprzedam, nie planuje trzymać sporta na dłużej, ale tego jeszcze nie wiem bo nie ograłem się i mam go prawie stockowego.

Jestem świadom tego, że moje statystyki nie są imponujące, ale zapewniam, że niedawno były gorsze. Staram się sukcesywnie ulepszać swoje umiejętności. Dziennie w tygodniu poświęcam na grę ok 1,5 h, w weekend więcej, ale nie zawsze bo wiadomo życie bywa upierdliwe, a i odpoczynek od gry dobrze robi czasami. 

Wiosen liczę sobie 32, a zawodowo karmię świnie za pomocą maila i telefonu komórkowego. Lubię czytać, fotografować i jeździć na rowerze. W klanie nie znam nikogo, choć dostać ataku z Norbertem to byłoby coś

Dlaczego wysłałem podanie: Nie mam parcia na bycie w klanie bo tak. W każdej grze Online a jakimś prędzej czy później byłem, ale nie za wszelką cenę i nie w pierwszym lepszym. Opis, brak spinki. Gra musi być przyjemnością, nie może być obowiązkiem i spinką. Wtedy nic nie wychodzi. Spodobało mi się wyobrażenie o klimacie jakie powstało w mojej głowie po tekście rekrutacyjnym. Pomyślałem, że byłoby fajnie w takim zespole się znaleźć. Jedyna rzecz z którą mam problem to komunikator głosowy. Nie zawsze mam możliwość korzystania z tego. Jak napisał ktoś w poprzednim zgłoszeniu widzę, że nie jestem odosobniony w tym problemie. Piszę to żebyście wiedzieli o tym przed podjęciem decyzji jeśli to mnie skreśla to zrozumiem.

Pozdrawiam serdecznie

Diensdale

#2 2013-02-01 21:31:59

MrSharik

Administrator

Punktów :   -1 

Re: (za)podanie

Warunkowo przyjęty, po części za pierwsze wersy. Starałeś się, doceniamy, ale musisz postarać się jeszcze bardziej i w szybkim tempie dobić minimum do 50% celności i 0,5 zniszczonego czołgu na bitwę - na początek, nie tyle dla naszego zadowolenia, co dla własnego dobra, abyś miał z tej gry odrobinę przyjemności a nie godziny męczarni, bo notoryczne zjeby od kolegów z plutonu to nic przyjemnego . Pojeździsz w plutonach to nie powinieneś mieć z tym problemów. Co do komunikatora, jeśli nikt nie będzie Cię słyszał i vice versa, możesz mieć trudności ze znalezieniem tego plutonu. Co do klimatu, jest wesoło i fajnie, ale ponieważ jest to klan for fun, nie zdziw się jeśli wejdziesz na Mumble i nikogo nie zastaniesz, bądź raptem jedną osobę i to wyciszoną. Czasem jest tu gwarno, czasem spokój taki, że aż można sobie pomedytować... Albo pić do lusterka. Jak zwał, tak zwał.

Przyjmij zaproszenie do klanu na stronie WoT, zarejestruj się na forum, namiary na Mumble masz w zakładce "Ogólne".

Maus, E-100, E-50M, GW E-100, JagdPz E-100 / IS-7, IS-4, T-62A, Ob.261, Ob.268 / T57 Heavy, T110E5, T110E4, T110E3, M48A1, T92 / AMX 50B, BatChat.25t, BatChat.155 58, AMX 50 Foch (155) / FV215b, Centurion AX / 113

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/MrSharik/signature.png

1 BRP, graj, rozwijaj się i śmiej z nami :) Nasz kanał na

Stopka forum

RSS