1 BRYGADA ROWERÓW PODWODNYCH
Gość
Nick w grze: grisam89
Czołgi w garażu (od V tieru):SU-85, T-34, KV-1,KV-1S, ISU-152 (DO OBJ.704 Brakuje mi 55 tys doświadczenia) , KV-5 , Zbadane ale nie kupione ( IS, KV-3 , KV-13 , KV-2,MT-25 , T-34/85, Grille 20 Tys. exp do Hummela , JagdPz4, Leopard Oraz AMX 13 F3
Częstotliwość grania: codziennie
Znajomi w klanie: brak
Coś o sobie:W WoT-a gram od 2011 roku z przerwą jakieś 12 miesięcy , grałem w super becie wota ale na starym koncie
Co Cię skłoniło do wstąpienia w nasze szeregi:w moim klanie nie mam możliwości rozwijania się
Oświadczam, iż zapoznałem się z regulaminem klanu: grisam89
Przykro mi kolego, ale nie spełniasz w zasadzie żadnych warunków. Pomijając już wiek (nie do końca jestem pewien, czy dobrze byś się czuł w towarzystwie 30-to, 40-to, 50-ciolatków), musisz najpierw wbić jakieś ósemki (TD-ki ani premium się nie liczą) i bardzo ale to bardzo poprawić swoje osiągnięcia, zwłaszcza celność oraz średnie uszkodzenia, a wtedy jeżeli jeszcze będziesz miał na to ochotę, zastukaj do nas ponownie.
Moja rada, poszukaj w miarę ogarniętego klanu, który prowadzi szkółkę czy akademię, które nie stawiają warunków przyjęcia z kosmosu i tam szlifuj umiejętności.
Powodzenia.