Ogłoszenie

Uwaga, uwaga. Uprzejmie donoszę, że nasz klan ma własny kanał filmowy na Youtube Zainteresowani publikacją na tym kanale własnych, epickich bitew proszeni są o wrzucanie replayów do stosownego działu w "Nauka jazdy".

#1 2013-04-02 19:25:53

domnion

Gość

podanie

Witam, od razu z góry mówię że mam tylko 15l ale zawsze warto spróbować, jeżeli się nie dostanę to niech mod forum usunie wątek aby nie zaśmiecać forum. czas na krótki wstęp: jestem zainteresowany dojściem do klanu w wocie jestem od marca 2012 ale grałem wtedy ze 2 dni i przestałem(wina kompa na którym zamiast gry miałem pokaz slajdów) następnie we wrześniu nowy komp i znów zaczołęm i w grudniu z powodu problemów technicznych miałem przerwę na ok 2 miesiące a i teraz jest już dobrze (koniec wstępu)

nick: dnloczek
znajomi w klanie: no cóż żadnego...
czołgi: m5a1 stuart, amx 12t, t34 85, t40, jagdpz4 i zbieram kase na vk3601h
coś o mnie: gram codziennie po ok 5h, mam mało czołgów ponieważ wole skupić się na kilku niż mieć zapchany cały garaż... Na forum Wota w temacie o tym klanie był tekst o narybku który zmieniał się w grube ryby czy jakoś tak, dlatego sądzę że są tu chyba jacyś akwaryści(koledzy od hobby )

zapoznałem się z regulaminem.

#2 2013-04-04 10:13:34

MrSharik

Administrator

Punktów :   -1 

Re: podanie

Taa, ja mam rybki, ale coś mi ostatnio wyzdychały.
Cóż, rekrutacja "niskotierowców" została wstrzymana, a obecnych warunków nie spełniasz. Ale ująłeś mnie tym, że mimo swojego wieku masz coś do powiedzenia, a przede wszystkim potrafisz to ubrać w słowa, co dla mnie jest światełkiem w tunelu po lekturze nie wiem ilu prymitywnych tekstów Twoich tępych rówieśników. Naprawdę szkoda mi Cię skreślać. Ale... Jeżeliś cierpliwy i chce Ci się trochę nad sobą popracować, to nie zamykam tematu. Popraw celność - nie określam o ile procent ma ona podskoczyć, ale muszę zauważyć że coś drgnęło i sukcesywnie idzie do przodu. Popraw średnie uszkodzenia na bitwę - podobnie nie stawiam poprzeczki, zasada ta sama jak w przypadku celności. Ma to być widoczne. Jeśli się przyłożysz do JagdPzIV, efekty dość szybko powinno być widać, ale pamiętaj że w jakim byś się klanie nie znalazł, ważne są dla niego ciężkie czołgi, dlatego jak już masz tego Churchill I, to go ciągnij, choć lepsze by było amerykańskie lub rosyjskie drzewko.
Tyle mogę Ci zaproponować na dziś. Jeżeli jesteś zainteresowany, to do roboty.

Maus, E-100, E-50M, GW E-100, JagdPz E-100 / IS-7, IS-4, T-62A, Ob.261, Ob.268 / T57 Heavy, T110E5, T110E4, T110E3, M48A1, T92 / AMX 50B, BatChat.25t, BatChat.155 58, AMX 50 Foch (155) / FV215b, Centurion AX / 113

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/MrSharik/signature.png

1 BRP, graj, rozwijaj się i śmiej z nami :) Nasz kanał na

Stopka forum

RSS