1 BRYGADA ROWERÓW PODWODNYCH
Tak jak gadaliśmy to taki przenośny WOT, którego można na penie zabrać. Ma skompresowane tekstury i waży ok 3 giga. Tylko nie ryję w tym teraz bo jak 12 wejdzie 9.0 to znowu wszystko się pozmienia.
Gość
Ostatnio zajrzałem na forum wota, ( nie chce mi się szukać wątku owego ) sprawa rozbija się o celowanie. Tak skrócie:
Ktoś przyczepił się, że w Wot coś z tym celowaniem jest nie tak. Raz wchodzi Ci raz za razem, a nawet się nie starasz się, a drugim razem ta sama maszyna, ta sama załoga i lipa
Lepiej ukazuje to graniem artylerią, osobiście posłużę się przykładem GW Panther.
Jednego razu trafiam jak leci, a następnego razu przy skupionym celowniku leci poza okrąg. Nadmienić muszę, że znam się na arcie co nie co.
I teraz panowie, jak jest Wasza opinia i Wasze odczucia, ale na spokojnie proszę przemyśleć, żeby nas tu nie spalono na stosie za sianie herezji anty....
Ostatnio edytowany przez vidmo76 (2014-05-27 11:51:11)
Gość
To się czasem zastanawiam, po jaka cholerę w Wot gracze "niepłacący" potrzebni. Skoro tych płacących jest z 10 % stworzyć im boty i niech grają.
To, że system losujący jest dziwny, wiemy.
To, że gwiazdki nie zbijesz nigdy za 1 razem, wiemy.
To, że rosyjskie maszyny są OP wiemy.
Czyje się jakoś dziwnie.
To zależy od dnia. Ja mam czasem takie dni że na 20 bitew mam 16 wygranych i to nie najgorszych bitew. Po prostu, czasem wotowi trzeba pomóc i pomyśleć jak dany czołg, przy tym losowaniu i gdzie może pomóc drużynie. A po co niepłacący... cóż, zawsze mogą zacząć płacić