1 BRYGADA ROWERÓW PODWODNYCH
Nick w grze: lenon4
Czołgi w garażu (od V tieru): (piszę w pracy z pamięci) su-85, at-7, ferdinand, black Prince, VK4502A, Tiger II, T-32, Is-8, IS-7, AMX 45-100(HT 8 tieru - bo mogłem nazwę pomylić ), T-44, typ58, - wszystkie wymaksowane z dobrą załogą. Oraz nowiutki nabytek Żaba T95 - ani jednej bitwy jeszcze nie zagrałem, kupiony przedwczoraj. Do kupienia bo odkryte: E-75, E-50, jagtiger, T1105 (następca t32) Caernaveron. Z artylerii mam AMX13-75, do kupienia OBJ (arty 9 poziomu) po ostatniej aktualizacji sprzedałem lubianą przeze mnie arty Su-14.
Częstotliwość grania: prawie codziennie w godzinach 19-22
Znajomi w klanie: - brak, ale lubię czytać opowiastki z forum Diensdale-go
Coś o sobie: żonaty, dzieciaty, z znanego miasta turystycznego pochodzący, potem wiele lat w wielkim mieście pracujący, teraz na wsi żyjący
Co Cię skłoniło do wstąpienia w nasze szeregi: wiek klanowiczów, poziom wypowiedzi dostępnych do przeczytania na forum
Oświadczam, iż zapoznałem się z regulaminem klanu: TAK
Informacja dodatkowa:
Jak wyjaśniałem, komunikacja z mojej strony na chwilę obecną jest prawie niemożliwa.
O ile zostaną do klanu na próbę przyjęty, z pewnością wymagany komumikator zainstaluję, i na nasłuchu będę. Gorzej z rozmową z mojej strony, czasami będę miał możliwość rozmawiać, ale nie zawsze. O ile będzie to kłopotem, bez urazy czy żalu z klanu odejdę
Oo, ho, hoo, jednak nie wytrzyymaaał
Świetnie, witamy. Faktycznie, profilaktycznie zaproszkę do klanu parę dni temu, tzn. chyba dwa wysłałem. Jeśli tylko będziesz mógł nasłuchiwać, to już jest OK, a reszta jak się ze swoimi sprawami ogarniesz. Namiary na Mumble masz w zakładce "Ogólne". Jak byś miał problem z wejściem czy ustawieniami to pisz, do mnie też, ale raczej do Diensdale nooba, bo ja to jestem bardziej zwyczajny liczydła jak komputera. Z resztą każdy z nas kto tylko będzie akurat w grze, chętnie pomoże.
I nigdzie mnie tu nie bedziesz łodchodził .